A WooW rendszer

A WooW rendszer legfontosabb feladata a rendszert használó cég ügymenetének dokumentálása, mely lehetővé teszi, hogy bármikor visszakereshető legyen egy feladattal kapcsolatos tetszőleges esemény.
Ki ne került volna már olyan helyzetbe, hogy másként emlékezett egy bizonyos dologra, mint valaki más. Fontosabb céges feladatok esetén ezt már nem lehet kézlegyintéssel elintézni, mert súlyos összegekbe kerülhet, vagy az ügyféllel gondosan ápolt kapcsolat megromlásához vezethet.
Mivel a rendszer mindent pontosan dokumentál, így használata esetén ilyen eset nem fordulhat elő. Csak vissza kell keresni, hogy anno milyen megállapodás született, és máris búcsút lehet inteni a nézeteltérésnek.

A WooW rendszer a projekttípus-projekt-bejelentés-esemény négyes köré épül, melyben egy konkrét feladatot a bejelentés elem tartalmaz. A projekttípus és a projekt kategorizálja a feladatot azért, hogy a feladat könnyebben beazonosítható- és kereshető legyen.
Az események írják le, hogy egy feladattal mi történik az életciklusa során. Ilyen esemény lehet például a munka megkezdése, határidő beállítása, a feladat lezárása, stb.

Belépni a rendszerbe csak regisztrált felhasználó tud, mely felhasználók karbantartására adminisztrációs felület áll rendelkezésre.
Bejelentkezés után a felhasználó szabadon kereshet azon projektek bejelentései (feladatai) között, melyekhez jogosultsága van. Ezen felül hozzászólhat egy bejelentéshez, illetve új bejelentést vihet fel. Ez utóbbi akciók esetén minden jogosult felhasználó HTML formátumú e-mailben értesül a bekövetkezett változásokról.

A rendszer figyeli a rögzített feladatok beállított határidejét, és azok lejárása esetén figyelmeztető e-mailt küld a megfelelő felhasználóknak. Ezen felül az új feladatok figyelmen kívül hagyását sem engedi, mert ha senki nem kezd el megadott időn belül a feladaton dolgozni, akkor szintén figyelmeztető e-mailt küld.
A rendszerben projektenként állítható, hogy ezeket a figyelmeztetéseket milyen időközönként ismételje meg.

Természetesen nem lehet pár sorban az összes funkciót bemutatni, ezért, ha úgy érzi, többet szeretne megtudni a WooW rendszerről, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk.
Ezután, kérésére hozzáférést biztosítunk demó rendszerünkhöz, valamint részletes leírást is biztosítunk kipróbálásához.

Kingsoft ©2003

Kiemelt funkciók

Cégek karbantartása
Projektek karbantartása
Felhasználók kezelése
Jogosultságok kezelése
Események kezelése
Aktuális információk
Mentett keresések
HTML e-mailek küldése 
Figyelmeztetések küldése
Több nyelv támogatása
Többféle design
Kiegészítő modulok

A WooW rendszer most kedvező áron és rugalmas fizetési kondíciókkal megvásárolható. További információért hívja az alábbi számot:
+36-70/335-2731