Szolgáltatásaink

A XXI. század a cégektől megköveteli az Interneten való megjelenést. Ma már termeszetes dolog, ha valaki az Internet segítségével próbál információhoz jutni leendő üzleti partneréről, vagy a megvásárolandó termékről.
Mi abban próbálunk segíteni megrendelőinknek, hogy ne kerüljenek hátrányba az Interneten már megjelent versenytársakkal szemben, hanem színvonalas megoldásaink, és az évek során szerzett tapasztalataink segítségével előnyhöz juthassanak.

Internetes megjelenés
Statikus oldalakból álló website készítése, mely lehetővé teszi a bemutakozást, illetve a termékek, szolgáltatások ismertetését. Ide tartoznak a részben vagy teljesen a FLASH technológiára épülő oldalak is.

Interaktív internetes megjelenés
Dinamikus oldalakból álló website készítése, mely lehetővé teszi a bemutakozást, termékek és szolgáltatások ismertetését, valamint ezek megrendelését, online fizetését, illetve a látogatóval történő interaktív kapcsolatfelvételt.

A megrendelő által definiált megjelenés
Dinamikus oldalakból álló olyan website készítése, amely a megrendelő által meghatározott funkciók végrehajtását teszi lehetővé. Így például egy űrlap feldolgozása, anyagok feltöltése, rendszerezése, stb.

Online hirdetések
A KingSoft által működtetett F1-ONLINE.HU portál felületén van lehetőség reklámbanner elhelyezésére, mely banner elkészítését is vállaljuk, ha a megrendelő ezt kéri.


Kingsoft ©2003
WooW változatok (ízelítő)
Szürke


Világoskék


Fekete


A WooW rendszer most kedvező áron és rugalmas fizetési kondíciókkal megvásárolható. További információért hívja az alábbi számot:
+36-70/335-2731